Ridu, lemak dan Konvo

Posted in By beoma 0 comments

lamanya la hai tak update apa apa. maybe memang tak ada benda menarik untuk di update tho staying dekat rumah is fun. (pemalas nak berkerja punya pasal)

radin is going everywhere. she must be enjoying her trip so much. good for you bae. enjoy your days. and kamil pon macam nampak ada kehulu kehilir. kamil tengah bekerja anyway, inshaallah tengah kumpul duit batu bata nak bina masjid hehe.

and ridu ada datang semalam. dua tahun jugak dah tak jumpa. nice chats and ridu dah kurus !

macam ridau kannn. hehe. sekejap je dapat hangout dia tengah rushing nak kena hantar adik dia. anyway kalau ada jodoh boleh jumpa lagi. #7yearsfriedship #7yearssedota

petang ni nak gerak pergi KL untuk graduation ceremony kakak aku at UPM tapi selasa dah gerak balik kelantan. exciting jugak nak jalan jalan sikit hahahahaha

see ya !

 

p/s : lame cheesy post haha aku run out of words.

p/s : rindu sial dekat burg dua kali mimpi semalam and tadi. bila la nak dapat jumpa kau lehenett 🤰🏻