"kau okay tak amar"

Posted in By beoma 1 comments

"kau okay tak amar"

i get this a lotttssaa and million times lately. But these questions always catch me when i am in a good days. Which i am always am indeed. Dah memang aku cuba tak nak ambil kisah sangat so i am always being happy. Jadi jawapan aku has always been positive.

"aku okayyy je" and couple of smileys. Sebab aku memang tersenyum semacam emoji tu.

caring people caress the heart the best.

cuma ada masa akan jadi tak okay. Bila mana aku perlu drive. Bila aku tak dapat nak agak muat ke tak aku nak potong kereta depan aku. And sepanjang jalan duk jadi penakut.

bila mana aku nak membaca teks kecik and terkenyit kenyit mata aku.

bila aku nak tengok movie dengan family cerita Korea and terkebil kebil nak baca subtitle.

and bila aku ada masa all by myself aku akan duk terfikir lepas ni macam mana. Inevitable surgery. Tebuk ke belah ke. Woudnt be fun. The iatrogenic stuffs.

malas pikir panjang