Selamat Hari Raya from KL Trip gangs! #smallreunion

Posted in By beoma 2 comments

salam

nak masuk seminggu balik baru nak update. i mean hari ni hari khamis. hari isnin 4 hari lepas aku baru balik dari KL. takleh move on berpisah so aku macam depress sikit so malas nak tulis apa apa lagi. totally ammar.
anyhow last week was great. a great trip dekat KL pusing pusing sampai ke banting beraya. best raya trip EVER ! sumpah best. dapat pulak beraya dengan lovely people in my list. of course la burg lagi kan. no other name dalam blog aku.haha  tunggu la aku cari awek nanti naik nama permpuan lain selain radin (nama popular dalam blog aku ni) hahahahahha and yes radin was there last week !

radin i was so excited masa keluar dari kereta and nampak kau dekat rumah mohsin and kalau kau perasan aku tunduk buat buat main phone actually aku tengah segan sebab pakai selekeh and korang pulak ramai masa tu tengah cantik cantik and kemas kemas

gila punya over thinking kan? haha anyhow pastu aku redha aku kan paling jauh so wajar la tak bersiap dengan betul ecece (kot). Hari khamis sebelum tu pergi amik surat dekat MMC and later on we had sooooooooooo great moments dengan burg, sufi, ridau, fithri, pacad and syamim and ya rabbi these surely the names of people i love so much. merayau dekat IOI putrajaya and then tengok The Purge and then pergi both masjid dekat putrajaya tu and malam tu bergambar macam orang tak betul hahahaha

the next day baru join raya trip dengan pali, onn and wives and radin and few more. all this awesome people, awesome talks, awesome road journey, awesome companies and awesome trips from rumah mohsin, then rumah nini, rumah aina, rumah ikhwan, rumah anna, rumah azri and lastly rumah azizi walaupon tempuh jam nokharom lama nak mampus masa nak pergi banting tu and yeahh dapat makan ayam goreng mak azizi. and dear friends, mak azizi cooks THE BEST AYAM GORENG in the world. ratah ratah mak aii aku kenyang gila but still craving. burg drive all the way balik and he got severe headache sampai nak muntah. sweet petty talks sebelum tidor about lives and nasib masing masing (orang takde awek)

the next day bangun lambat gila we almost miss fati's house tapi sempat datang and indirectly paksa orang lain tunggu sebab burg double park kereta onn and zati. and fati, shout out for the best pudding caramel !!! and then pergi rumah raihan, rumah apip, and rumah farid at kajang. and dekat rumah farid jumpa radin and apip, masa tu sempat golek golek atas katil farid sebab we skipped rumah sara and masa tu we were almost coming to the resolution of the journey so i was bit sad but radin was there to cheer up the moments nak pulak ada luqman. haha korang memang awesome and those spontaneous lawak yang like whatttt hahahhaaha

and then balik. rushing cari entry ktm kajang so macam kelam kabut, it was not a proper goodbye to burg. but i believe one day kita boleh jumpa jumpa macam ni balik my dear bestfriend.





















cc:radin 
Radin! curi gambar taw hahahaha

and finally...
i have the belief that one we shall meet again , hang out the same way we always did again, and cherish the moment the same way we always enjoy again



see ya all soon !!!!