thoughts

Posted in By beoma 0 comments

i know i should not be talking much about girls memandangkan professional exam is sooo around the corner tapi semalam baru habis exam.  alhamdulillah short case semalam i got prof ismail and dr nora as my examiners.  best gila.  serius best ya allah tuhan je tahu baik nya dua orang ni.  prof ismail memang happy go lucky a fatherly person yet so naughty haha and dr nora since last two years pon that much i know of her, she is amazingly motherly a nice woman.  baik subhanallah.  sampai aku rasa bersalah sebab tak tahu anatomy small muscles of the hand at the exntensor part lel

anyhow semalam just describe cachexic person and palpate abdomen dgn dr nora and she said "oku pass"  and thats all and dengan prof ismail just sekadar clerk an appendicitis girl for whatever period i want and lepas tu just jawab provisional diagnosis and why.  tu je!  hopefully and allah maha kuasa je yang maha penyayang iA professional ni Allah je tahu yang terbaik.  takut sangat harap lebih kurang camni jela aku tak berani cakap lebih lebih, hal ini kita tadah tangan malam malam bercakap dengan Dia dalam sujud hmm anyhow aku doakan yang terbaik untuk semua.  untuk burg fith sufi eddy radin kamil housemate dan batchmates.

mana part girls nya?

haha actually aku tengah makan sorang sorang ni.  burg takde keluar dengan parent dia and i brought along my tablet sebab ni je "smartdevice" yang aku ada and tadi terbukak messengers and ternampak nama satu chat lama yang belum terbalas.  from someone i chat a lot and we always had a good chat.  pasal life and studies.  and indeed a girl i knew since premed lagi.  more than 5 years dah kot.  basically i dont chat a girl that much la.  yang pernah chat macam tu pon dah jadi milik orang haha.  she is a nice girl.  i had never been flirty sebab aku respect good woman.  kalau ada jodoh, subhanallah she is nice and why not.  she can be a good wife and good mother too kan? and this stuff is a serious stuff.  and let Allah handle this at this moment.

sebab kadang kadang aku ada kejar perempuan.  im afraid im chasing a wrong one.  kan?  Allah lagi tahu



p/s :tgh update blog dekat kedai acah acah impian ilyana pui