some update for the busy weeks

Posted in By beoma 1 comments

by sumpah busy.

busy gila i really need to revise my current schedule and make it better. gelabah nak exam, syllabus banyak tak cover. banyak miss important stuffs. quite stressed (really stress kot burg pon sound aku lel) . - even i did felt macam retarded sometime. some others be like cool je study even though total benda nak kena cover lebih kurang sama je for every students. cuma aku ni lemah sikit plus capacity minda aku low sikit lel.

semalam pon masa nak cover soalan past year yang still few sets tak bukak lagi, dengan berbaki masa few hours je tinggal plus i need good sleep sebab ada 5 paper untuk keesokan harinya which is semalam, aku stress gila. aku tekup muka. mata pejam rapat. sumpah rasa nak nangis tu sangkut dekat tekak je.

now dah habis written exam rasa lega sikit walaupon bukannya bleh jawab sangat pon.  merapu je lebih.  banyak jugak aku tibai je.  i tried my best kot.  but I'll try harder next time.  tinggal 2posting je nak ke professional exam. jumaat ni shortcase tu pon harap harap tak dapat case pelik pelik dah la sucks gila skill aku nak palpate obs ni.  habis je shortcase then final sem we are!  tu pon kalau lulus all 3 postingyg sekarang ni la.  hopefully inshallah amin.  allah maha kuasa mahal adil.

aku rasa writing aku bit messed up ni.  actually aku taip pakai tab je sebab tak nak burg curious bunyi keyboard aku ketuk ketak ketuk ketak kalau akutulis dekat laptop. nanti mesti dia tak habis habis mintak nak baca blog aku pffft.

few more months and things are gonna be so different then.  sama ada inshaallah semua lulus and we will be spending those few remaining days dekat kolej and saying bye bye wishing for good futures.  we will leave each others and tbh, its gonna be damn hard to lose that one bestfriend who sticked for almost 27 hours a day by your side all these time for 5 years. 
ataupon kalau allah nak uji dengan professional exam ni, nauzubillah. T.T

either day will come.

aku ada something nak share sini.  tapi let me find the best time to write the entry.