rant sekejap

Posted in By beoma 0 comments

to be honest.  aku memang hot tempered.  tapi aku jarang outburst.  marah marah atau mengamuk tu takdela.  cuma lepas masuk umur 20-an aku malas nak simpan simpan dah kalau datang sakit hati atau benci.  kalau bengang aku tunjuk je depan depan.  aku dah tak layan kau muka aku dah wtf-please-get-out-of-my-room tu maknanya kau kena paham la.  i tried my best not to annoy anyone. so kalau aku dah cakap baik baik tak annoy kau bagai then simply do the same la.  tak yah tahi sangat. now by days even though nak dekat dengan pro dah kau just happen to be annoying., annoying enough sampai ure the last person i wish i would bump in doing my daily non invasive routine.

dah la kau tikam belakang.  bro codes bro.  respect la sikit.