5 bulan 10 hari

Posted in By beoma 1 comments

by now, lepas hari hari yang berlalu, sumpah, aku makin stress, positively stress la, sometimes negative, tapi kalau negative stress yang sukar nak cope, itu namanya distress, kekadang aku distress nak nak bila syamim merajuk sebab aku bawak ridhau pergi tengok star wars, kesian syamim tapi emangnya dia tak layan star wars, ah silap jugak aku. i admit it, so aku stress. tapi all of it tak significant enough sampai aku boleh functionally impaired.

tapi semalam syamim acah acah pulaukan aku last last bisik tanya dekat burg kenapa aku diam haha tahu ponnnn . ama sedih kot kawan kawan nak buat camni dekat ama. puih  :P

lagi 5 bulan 10 hari bhai nak pro, yang ni la buat aku termenung kadang bila semangat down instead of bangun dan berusaha. tak setiap masa kita nak bersemangat, ada refractory phase dia kot.

tapi aku belum all out ni. nak tunggu bersedia all out ? we can never be ready.
10 more days then aku akan cuba untuk all out!

INSHAALLAH !



p/s : burg tak pernah suka fynn jamal siap ejek aku nyanyi lagi, amik kaw mau seratus kali replay dekat speaker aku burg now randomly hum and sing fynn jamal's hahahahahahahah