supposed to be a wrap up. #year4

Posted in By beoma 0 comments

assalamuailaikum.

semalam dapat result final semester 8. i was torturing as hell nak menunggu result. kalau fail 3 subject, kena repeat year 4. kalau ada fail less than that, jumlah fail tu akan dibawa ke year 5. and kalau ada fail mana mana masa year 5 akan ditambah dengan fail year 4, kalau cukup 3, tak boleh masuk professional exam and terpaksa repeat(most probably) ada jugak yang pergi jumpa doctor and kautim dengan doctor of corresponded department untuk luluskan apa yang fail. and semalam bila result dah keluar, i was blessed with no failure, semua lulus alhamdulillah.

tapi another half of myself, was a bit unlucky. cubit peha kiri, peha kanan merasa. walau tak menanggung consequence tapi perit dia sama sama rasa. sembahyang jumaat pon tak khusyuk duk terfikir pasal dia. allahurabbi. i will, i promise i will, make next year, our final year, better. lepas ni kurang main main bagai, lepas ni kena serius, day by day, and getting more serious. tak nak la sapa sapa tertinggal. even me myself. mana lah tahu ada tak termampu mana mana, diri sendiri pon boleh terkecundang.

i thought i wanted to make an entry to wrap up whole year 4. year 4 was awesome. walaupon wasted 3 months sebab bergaduh. but we spent the other moments very joyful and we cherised them alhamdulillah. great company makes great moment unforgettable.
ingat nak taruk sikit gambar masa year 4, tapi malas nak selongkar, not in the best mood i guess.



till next writing.