Day 1 : Final Year #hectic #brainswash

Posted in By beoma 0 comments

salam, 

its not the end of day 1 medicine posting yet because banyak lagi benda nak kena study malam ni. tapi memang dah boleh rasa dah bahang dia nak #RoadtoPro. start pagi tadi dengan kena brainwash by Dr Arif. memang senyap sunyi kelas, semua duk terpikir nasib masing masing nak final ni. mygod. stress nya la hai.

habis je briefing dengan semangat berkobar kobar nak pergi clerk patient. target aku tadi maybe dalam 3-4 patients kot harini. tapi bila pergi jumpa kak aisyah nak settlekan penukaran burg ke group 6 so that dapat ease up transportation, tak dapat pulaaaaak sebab dr izuanudin tak kasi tukar tukar. rasa macam messed up gila aku rasa down gila malas gila nak pergi clerk, jalan lemah longlai ke ward 10C/D. tapi what to do, kena persis kan semangat yang berkobar tadi.

makanya still dapat clerk few patients walaupon tak berapa lengkap. and dapat tolong burg cari patient and sebagainya. balik pukul 4 do harini eventho there were those time aku balik lagi lambat tapi its day 1 and balik pukul 4 dengan rasa hectic gila and lab coat aku sumpah stinky nak mampus. rasa lencun gila ketiak aku basah macam air terjun, balik balik kolej then syamim suh aq contact kak aisyah and she said that dia dah tukarkan nama burg and shariz. 



alhamdulillah.


p/s : nak kena study