lepas ni tak dapat sahur bulan puasa sama sama dah

Posted in By beoma 0 comments

having a great night a week ago. malam tu malam last in ramadhan with all these people especially burg. been spending every year with him. puasa sama sama sahur mengarut kadang tak sahur kadang kejut tegok air je kadang kejut tak bangun. tahun ni sahur makan telur n roti n some sauces je. tu je aku reti masak. kadang burg masak kadang aku masak. itu cerita sahur. time nak bukak puasa pon best. selalu mati akal nak makan apa sebab tak berapa semangat nak cari makan asyik penat je sebab tak cukup tidor. haha yela malam malam tidur kul 3.30 pg pastu 4.30 da bangun cari makan. tgh hari plak busy nak amti dengan burg PCM and aku short posting, last last petang baru tidor balik. mana tak kebulur xde makanannya, tapi demi makan memang selalu jumpa jalan je.pastu kekadang nak bukak puasa tu aq migraine sikit sebab penat klinik ngan pn hafni or che is or dr muiz and mata aku exposed dekat too much concentrated light kot. nak bukak puasa rasa sakit gila tp bila da teguk air hmmmm segar. kesian hamizulafiqahyaudin kena telan muka barai ajak gocoh aku.

anyway then malam last tu keluar makan meatballs bla bla udang sejuk wtf bagai pastu terjah coffee bean getting our favourites. dap uhh. then malam tu balik main dota sampai sahur sampai nak pecah kepala. kalau ikutkan memang ke setapak la serbu orange tapi burg and syamim penat and sufi tak berapa nak sihat.
ramadhan la sangat kan hahahaha

kalau semua berjalan lancar inshaallah this year is the last year spend ramadhan bersama. next time mungkin dah takde dah nak pikir sahur apa sama sama, nak pikir makanan tak beli nak bukak puasa. maybe tak terjah mana mana bazar sesama dah. tak dapat nak terawih sekali dah. humm. kinda missing it already.





posted on fifth Syawal