OCD macam ba

Posted in By beoma 0 comments

people with OCD is quite unlucky and we have to respect them and help them as much as we could.

tapi ada jugak jenis yang macam lancau yang memang sumpah sangat menyampah like wtf. OCD macam celaka camne pon tak perlu la nak sakitkan hati orang lain. mangkuk sebijik dalam sink pon kau nak mencarut dekat satu rumah ? like wtf man? orang camni aku tak tahu la either betul OCD ke, gila kebersihan like sakit mental ke, atau sengaja nak cari kesalahan orang lain Allahua'lam. aku tak kisah je kalau nak OCD, just respect jela, bukan semua orang sengaja nak mess the house up nak nak dah tau kau yang OCD tu wujud dalam rumah tu. so as much as kau kena deal dengan other 9-10 normal people yang bujang dan belom kahwin and takde isteri yang absolutely akan buat sepah sebab setahu aku, takde jelmaan malaikat pon dalam rumah which is definitely will be perfect, so just be understanding jela, orang akan accept and with no shit takkan sengaja buat sepah. pfft. tak perlu la nak ejek ejek nak sakitkan hati orang.plus you should be lucky semua orang still are respecting you with your OCD shit.

haih