brief meeting with dearest old best friendm - Aziz Arief

Posted in By beoma 0 comments

assalamualaikum, salam petang jumaat, salam takdak kelas satu hari dari pagi tidor makan main dota natang betol.

dah masuk PCM ni konon kononya busy nokharem and actually it is supposed to be busy macam as scheduled tapi kami satu team buat schedule sendiri i loike, btw aku nak sisipkan kat sini my team is awesome terkandung oleh kak Haze, Qila perry and aini najwa yang baik sopan ya Allaaaah  :D

tapi kali ni takdak kaitan dengan dorang pon aku nak cerita pasal aziz arief lagi. yeah my old best friend aziz arief lagi. :D  *lately macam lost contact sekejap i bet aziz busy aku tak nampak dia dekat twitter langsung thats why tak bertegur*

anyway few last weeks aziz ada datang sini. sumpah aku excited gila, so feminine of me aku gelabah gila pikir mana nak bawak aziz makan even malam that aziz is almost here aku gelabah pikir baju apa aku nak pakai, terpikir jugak nak pakai short and round neck biasa kononya aku tak gabra aziz is here tapi macam terlampau tidak formal kesian lah aziz nanti dia fikir aku tidak excited pula natam. and terpikir jugak nak pakai baju kpop aku tapi. ok lupakan, malas sambung pasal baju tu.

anyway bila aziz sampai tu we were screaming excited and terlompat lompat we go hugging and sweet kisses on cheeks macam lap air mata meleleh leleh sebab rindu. that is how it supposed to be, tapi sebab awkward lama tak jumpa aziz aku masuk kereta and bersalam salaman saja. then aziz cakap, " aku ingat nak keluar kereta peluk peluk kau dulu tapi takpela"

lel.

so aku bawak aziz pergi leko ayam penyet bla bla and we had goooood talk and laugh. aziz sumpah banyak cakap gila aku rasa 4 jam aku jumpa dia tu lebih kurang 3 jam setengah tu dia yang bercakap overlap dengan aku tergelak. however i enjoy every of his words and advices. dia memang selalu come up with good words and proper sentences in presenting his ideas and jokes.wtf mar. aku lupa nak rakam ayat ayat dia seriously he made lots of good words memang sometime deep and very good quotes. ada antara ayat ayat dia aku cuba hafal otw balik tu tapi dah melayang kemana.


recalling memories. catching up each others stories and jokes.


sampailah leko dah nak tutup so kitorang terpaksa keluar and aziz sent me back to college and we had one hour more of chats.


'amar aku dah habis idea nak cakap apa ni kau cakap la pulak"

hahaha, harap dapat jumpa kau lagi aziz bambam




till we meet again ajis !