thats it.

Posted in By beoma 0 comments

cont...

actually dah dapat jawapan dah, semalam aku tanya kalau semua masih ok atau dah fullstop. kena marah. i guess thats it lah. sebab kalau dia peduli. tak perlu marah and so on. nevermind. how unsignificant u are, ammar.

i guess today is a new start. and i have one beautiful morning eventhough i can still fell some where some pain wandering around me. i am trying to move on.

dalam kelas tadi banyak gelak jugak dengan budak budak ni, i dont know dejat situ je sakit tak beberapa terasa, tapi ada kadang kadang in the middle of laughing tetibe teringat memori lama and i am at the verge of tears.

balik kelas tadi tertidor lama gila.
haha betolla, kalau sedih buat kau tidor lagi lama.


aku dah tak berapa nak mengharap. biar je dia hilang.