ortho

Posted in By beoma 0 comments

good day good morning assalamualaikum.

mood aku baik semacam je harini aku pun tak tahu kenapa. sebenarnya aku tumpang gembira dengan hamizul. go get em rock burg make mommas proud lol. big things happened banyak jugak benda dah berubah, anyway some changes in burg lately and inshaallah allah kekalkan sesungguhnya apa sahaja yang berlaku adalah kehendaknya semoga dikekalkan amin amin.

pagi ni sebenarnya aku berjaya belajar seawal pagi untuk pertama kalinya dalam posting orthopedics ni. weh aku rasa aku tak bagi apa apa cerita mengenai posting accident emergency yang baru sahaja tamat minggu lepas. damn it one awesome posting rasa macam hebat gila dalam posting tu as a proof almost setiap hari aku migraine sebab almost everyday pergi hospital and at the end of the day terpaksa telan panadol tapi aku dah stop amik panadol sebab doktor dah suruh kurangkan amik panadol sebab each panadol takes 8 years to get rid of from the blood system. actually aku sucks gila banyak procedure aku buat sambil ketaq ketaq pastu ada haritu aku jahit dagu patient and kononya nak matikan benang tu sampai berterbangan jarum bercangkuk tu last last hinggap bucu mata patient dia bengang je dengan aku haha sorry bang saya tengah nak belajar, second and subsequent attempts alhamdulillah dah improve thanks to abang dagu pecah.

anyway now in ortho azam baru lagi idont know bergerak ke tak azam ni mampus la ill give a try anyway everyday should be better than yesterday. eh gila lah aku rasa awkward buat entri penuh motivasi macam ni. anyway pagi ni nak pergi hospital kejap sebab amar nak pergi kilinik nak tengok cases yang ada, baru tiga hari ortho rajin nak mampus alang alang dah taw karang tengah tengah posting mesti dah penat and dis enthusiasted baik rajin awal awal.

k bye

salam.