a line between desperation and responsiblity

Posted in By beoma 0 comments

malam ni aku cuma terpikir je, sebenarnya tiap tiap malam pon.

asal aku over sangat,
asal overly attached sangat.

aku dah lupa nama cerita tu yang laki dalam mummy return tu berlakon. dia tak kahwin, dia cuma nak enjoy hidup dia dengan melakukan macam macam benda yang dia suka, dia tak berhenti jamming, dia adventurous, dia suka jalan jalan buat kerja gila bagai. dan dia tak kahwin pon. malah dia merosakkan hubungan orang lain sebab dalam fikiran dia , why put something to your limit and stop you from anything you want to do ? dia cakap la. apa nama penyakit ni aku pon tak tahu. tapi harap aku tak dak la benda pelik macam ni kan.

aku ni lepak sangat kot. tapi wishlist yang aku tulis 4 tahun lepas pon, macam       hmmm