too many to mention

Posted in By beoma 0 comments

assalamualaikum,
banyak benda nak cerita tapi tak boleh dibukak sangat dekat sini ghhh,
somehow i went to too many places dengan burg and the guys. experiencing too many things. being first timer towards too many stuffs.
too many.
too many to mention.
lol, a quote from Maya Dela Rosa towards sir chief. Rindu siak nak tengok cerita tu damn you TV3 for brain-zaliming us fans of Maya.
However i decided to maintain that name to something. ish asal geli sangat ayat ayat aku ni.
serius ni semua sebab lama sangat dah tak menulis blog aku rasa pelik gila nak menaip. tadi pon khuatir nak menaip dalam bahasa melayu atau english but then started with english.

nevermind. haritu long case i dont know dah cerita ke belum. tapi ni long case yang ke tiga aku. Paediatric. Celaka jugak long case ni ha kena celaka satu dari aku mana tak nya kononya meramal dapat Dr Masri the saviour sekali kena Dr Foo lai sin pergh kena plak kaw kaw dengan dia banyak kena sound kena perli bagai "which planet are u from ! ada lima kali kena macam tu.
nevermind la silap aku jugak banyak gelabah sampai ORS nak kena campur dengan bape ml pon tak ingat.
tapi aku takkan lupakan la niali 250ml tu.
sbb dr foo ajak aku gamble if aq salah nilai aku akan fail and dia bawak aku pergi bilik store medical stuffs and instruments. and to find out aku dah salah dia lempar perkataan fail atas muka,
ibarat cerita indon aku ditinggalkan berseorang dalam bilik store tu memegang ORS di tangan badan lemah jantung hampir berhenti mata aku diam terpaku pada Dr Foo yang beransur pergi.
dah la beberapa minit sebelum long case bermula tu aku telah kehilangan nokia tukul thor aku. sapa yang curik tu aku halalkan jela, ada sebulan je tu dia sempat guna pastu mesti rosak. haha

anyway, lepas tu aku jumpa Maya. dah lama aku perhatikan Maya, bila abah dah izinkan maka terus aku ajak kawan kawan teman  masuk minang dia dekat DirectD berbekalkan cuma RM500. dia tak mintak banyak pong. alhamdulillah dengan kebaya kuning kehijauan dia sampai ka harini pakai baju sama dia masih setia teman aku unless aku tinggalkan dia kebuntingan di bilik air senasib dengan nokia tukul thor tu. tapi setelah belajar dari kelalaian insha allah aku jaga Maya alias Lumia 630 aku dengan baik kali ni.

tapi dah pecah dara dah pong gara gara Burg. LOL