glitch in friendship

Posted in By beoma 0 comments

harini tak kejut sebab selalu bila tengah tidur memang susah nak bangun dorang pon cakap tak bangun bangun dah kejut sepuluh kali so tak pergi kejut la tadi so kami pergi je lagipon bukan apa pon nak melawat booth budak budak tu je dorang ajak dari semalam and memang tak sedap hati je duk pikir sebab tak kejut kan but i bought some lunch, its for us but i gave it all to you sebab kesian la tak ikut kan and i didnt eat the whole day that evening i see the lunch is left aside kat ruang tamu memang tak dimakan. small mistake je dont bring things so worse please.

we are friends. for Allah. and if thing is messing up between, should we be like that for Allah ?

jangan marah marah la, awek ko pms ko pon pms, im dead la

haha