Abang amar stress.

Posted in By beoma 0 comments

few days ago, i went to GeeMart as always.
GeeMart by the saying of Edth as Kedai Kak Ji.
Edth by the saying of Pseudo One D as Eddy.
okay fak all the peningness.

haritu aku pergi kedai kak Gee nak beli gula gula macam selalu, kemudiannya ditegur oleh seorang budak perempuan yang sudah berminggu minggu menjadi penolong kak Gee dekat kedai tu. Budak tu memang selalu ada disitu, aku pon selalu je jumpa dia so today dia tetibe tanya aku.

"abang amar ni tak pernah tak senyum ke?"
kemudian dia giggles sikit.

ok aku rasa macam beloved and matang gila, was like someone yang penyayang tinggi dan putih. aku lupa apa jawapan aku tapi sesuatu yang bergaya, membayar wang tunai dalam tiga ke empat ringgit lantas berlalu. dengan segak dan penyayang.

#@$%^&*()_(*&^%$#$%^&^&%$#%^*&^%$#$$#@#$*&^%@#$&^&^&%#%$%%^%$#%#%%

ok lagi tiga hari nak exam, sekarang pukul 4.30 pagi pekena oldtown and secret recipe aku tak leh tidor sangat sampai la sekarang ni. aku takde mood nak belajar sebab mood terganggu dengan paroxysmal overstress ah mampuslah actually stress aq tidak membimbangkan langsung malah aku nampak lebih ceria dari kuota yang sepatutnya disebabkan stress. just tonight i would love to post some entry yang mengarut, it felt good to talk rubbish sometime, try it.