bodoh

Posted in By beoma 2 comments

semalam dah keluar result posting medicine haritu. aku dah fail doh. ntah la kenapa aku ni bodoh sangat.  aku dah belajar dah.  memang la aku ada main main siikit tapi aku compensate je dengan study overtime kalau aku ada tgk movie atau keluar jalan jalan. aku dah practice clerk patient elok elok dah tapi kalau dah bodoh tu memang dah tak kemana kan. bodoh tetap bodoh.  malulah dengan orang lain nanti.  ketua posting pon boleh fail. dahlah maarkah logbook tu konfem hancur nya dengan dr haniza yg benci dekat kitorang ni.

agaknya anak umi yang ni memang betul betul bodoh.  masuk medicine pon memang sebab luck je. walaupon memang Allah dah tentukan. aku lemah semangat sangat nak hadapi exam bertulis nanti aku rasa x berapa yakin boleh lepas ke tak. :(

bodohlah.