my name is ammar and i am not a BangLa. (add me on steam!)

Posted in By beoma 0 comments

assalamualaikum,
elok jugak amik kesempatan ni nak update blog yang lama dah duk drafting je.
PRU13 thingy just ended up midnight just now,
and congrats to National Lining ataupon Barisan Nasional (okay direct translate tahap retarded),
for winning the election and be able to stand the govern up for the incoming five years.
jadi harap harap malaysia will grow better dan tak fcktard sangat like it may-was.

haha,

pasal manifesto manifesto, ptptnn tol bagai i dont really mind, selalu nya pon paksa azri bayarkan tol bila nak pergi OU,
its me, the others?
haha, uve been given time to think and a day to vote,
and people had chose already sooooo nevermind.
lets move forward and dream for the incoming days,
may the dream being fullfilled by DS najib dengan izin Allah.

dan Allah MAHA mengetahui, maha melihat walau dalam gelap.
hahahaha.,
ok aku dah merapu  @_@

malas nak cakap banyak, sudah lewat malam and malam aspirasi lagi seminggu.dayum!

peace no war.

membangun bersama Islam :)

kawan kawan steam, add aku doowwh syal der bhai seh.