GGWP Defense of the Ancients.

Posted in By beoma 8 comments

assalamualaikum,
it is absolutely immature for me to make this entry,
orang mungkin akan 'the heck, umur camni main dota lagi, and bising bising plak bila nak berhenti'
mampus keghah la, this is my honour to anounce this and...

ok poyo gila.

tadi ada someone message aku.

sebab dia ni lah aku mula terpengaruh dengan dota haha

this is a big thing dudeeeee !!!!
decision ni ibarat kau decide nak buat vasektomi atau tidak.
atau buang scrotum terus!
and this dota thing ni lagi serious and addictive dari Running ponMan and else,
lagi cute dari Gwiyomi and awesome dari Bobo.
tapi Bobo lagi cun lah. Kill me,    now.

A bit summary about dota is dalam dota u have hundreds of heroes to play and each ada 4 different skills and different item builds.
dan setiap hero tu boleh digabung dia punya skills membentuk combo combo yang awesome.
ah aku cakap pon tak de guna sekarang mesti nak menaikkan curiousity sangat but i still remember when i told Burg about dota dan dia tutup telinga tak nak dengar,
"cukuplah dengan assasin creed and ragnarok" katanya
see,kak maya owaza tak seteruk ni.




semalam baru sahaja aku promote steam (macam akaun facebook gaming la) suruh orang add moga moga lagi ramai teman teman selalaian even terasa jugak cuak dengan pro yang mendatang so this is a big awesome humiliating incredible intelligent amazing assasin creed step to take.

so,

i ll delete this game.

i'll have...

my...

life...


back...


nevermind, big sacrifice is for those who wants big success...

P/S : terasa diri macam Bella Swan yang kehilangan Edward Cullen dalam Twilight New Moon sambil menumpang kasih sayang Jacob Black.

another P/S : semoga ibu seorang sahabat kita cepat sembuh, sabar Farid Hamidi. :) Innallah maakum.