pseudo-TB, DM junior dan Tab baru Din.

Posted in By beoma 0 comments

assalamualaikum.

aku tak tahu bagaimana nak bercerita tentang minggu ni, not this week only i guess.
its been a month of miserabeliti(kemiserablean) (wtf!!!!) aku miserable dengan elektif dan pelbagai kesusahan hidup, and bukannya benda gedik lama yang bermasalah di bawah kategori juvenil tu.
medic is just becoming serious,
lebih menyakitan hati adalah button 'i' keyboard aku sekarang ni sukar ditekan sebab ada habuk tersangkut kat bawah nya.
kau tekan tekan rasa kenyal..rasa sakit hati macam nak cungkil button tu keluar dari keyboard.

damn prior thing to talk here is about my clleges yang tengah sengsara dengan musibah musibah masing masing.
oh damn pilu tengok gambar qbear semalam, lets pray for his health and moga moga he can be as cheer as he was. :')

farid pula...ughhh...if only we can share the cough.
batuk dia malam malam sounds so painful seh.
so intermittent and annoyng.
mau tiga botol habis minggu ni sahaja.
nak buat macam mana,
insyallah ada dosa yang terhapus atau reward pada ujian ini.

**************************************************************************
lupa nak post, semalam ada PT test.
seperti biasalah, PT membuat tahi pada aku lagi.

a month to go for dinner.
insyallah satu rumah dress up baju power rangers untuk dinner.
boleh buat satu team.
disebabkan muka aku 'jambu' gila.
mungkin aku akan jadi power rangers pink campur campur hitam sikit.

batuk farid mungin dah okey kot.
dia bangun awal aje main dota pagi ni.
semalam lawat qbear, talked to her mom as i cannot reach heart to talk with qbear.
dia nampak penat sangat.
Insyallah makin sembuh.

hari ni aku lapar gila bangun lambat gila sampai tertinggal program anak dan ayah dengan Dr Norizal.
zzzz...zaki pergi sorang sorang. bye.

*dah dah, si hafizuddin tak habis habis whatsaap aku ajak makan ni.
memandangkan dia ada tab baru, dahla whatsapp aku depan aku atas katil aku pulak tu, aku pulak tepi katil je. macam gampang.