respect those who respect.

Posted in By beoma 2 comments

terkilan gila.
when we put so much respect on someone,
believing nya so much that no bad idea comes about nya.
but senyap senyap dia backstab.
dont you realise that i would clearly will know about that.
apa yang kau nak cakap, kata depan depan lah,
tak elok jika kutuk aku diam diam , nak cerca aku diam diam then finally aku dapat tahu sendiri.
bila aku respect, aku betul betul respect,
bila aku dah mula benci, pergi mampus lah binatang.
kau reput macam bangkai busuk pon aku boleh simpan dendam lagi.

no point talking more shit about this kinda asshole,
pesanan untuk masing masing, when someone do respect us,
show the same.
ada benda nak tegur atau nasihat, be brave to do so.

i forgive u dude. nak final exam punya pasal. but all the repsect burns down.