21st day - cuti selepas modul air kencingan.

Posted in By beoma 0 comments

aku baru je lepas abes paper PT urinary,
suck gila . sama je seperti paper paper yang sebelom ni. semua sucky sucko.
minggu ni cuti seminggu. raya cina sambut tahun baru.
aku pon tak tahu kenapa delay sangat dorang sambut tahun baru.
dah masuk bulan dua baru sambut.
aku tak nak komen lebih, kang racist plak.
aku kulit putih. tak ikut dasar aperteid. cina kulit gelap.

dah dua malam aku duk main dota 2 dengan sipol.
stress PT katakan.
tadi baru kantoi dengan fellow cakap ada nampak budak main game online dekat bilik study.
terus aku naikkan nama orang lain.
sapa kena buang kolej 'bukan' salah aku.
sekarang takde orang sangat dah. sipol pon nak balik dah pukul 9 pagi nanti.
sekarang pukul 5.30 pagi.
teruk gila tak solat tahajud. rasa bersalah pulak.
tengok, tak solat sunat pon rasa bersalah.
aku tak paham kenapa orang boleh tinggal solat fardhu macam tu je.
fakap gila
macam tahi.
tahi lagi suci.
tahi hidung.

habis je minggu ni terus study week dua minggu.
ada dalam 200 tajuk nak kena revise.
kacang je.
macam kacang tanah. macam kencing.
macam bangang.

tadi aku singgah speedmart.
beli stok seminggu dua.
malas nak keluar sangat.
boleh simpan masa keluar makan untuk Dota 2.
tak kan aku nak belajar je. sekurang kurang nya semingggu kena main satu dua game..
dah lama tak main Dota 2. hampir 2 jam dah.
sangap pula.

dan tadi sipol ada nasihatkan aku jangan kapel,
katanya "luar je nampak bahagia mar, orang kapel ni buruk endingnya."
ok yang tu aku tambah je.
tapi sipol nampak serius.
haha. the bright lively side of sipol revealed!

aku ada selongkar gambar sipol.
comel kan malaun ni.

mad bro ?!