SLC : aku, Burg, Sufi dan kort Tennis !

Posted in By beoma 1 comments

Assalamualaikum,

kali ni aku cuma nak cerita pasal apa yang berlaku pada weekend ni,
just a typical content that can be found in blogger's post,
hanya activity mereka dan kehidupan mereka,
who the hell cares kan?
but its my fakin' blog,
so just damn read it.

cis, bergaya kan pendahuluan post kali ni, sebenarnya jadi problem jugak untuk blogger membuka cerita di awal cerita, lepas bagi salam takkan nak bagi pantun pula kan? apa ko ingat ni makhamah?
makhamah pon takde pantun.
cukup.

pendahuluan weekend aku pon agak bergaya,
cukup lah aku melayan Hairy Potter sampai subuh bersama Shifol,( seriesly harry potter, bukan cerita lain)
sudah semalaman tidak tidur tatkala aku baru nak rebahkan kepala atas bantal golek sosej aku,
tetibe sufi datang bagi penyepak ajak pergi setting Pit Stop untuk SLC sem ni.
oh dammit! aku tak tidur lagi, tapi dah janji dekat Khairul Anuar untuk tolong SMF kali ni,
aku paham perasaan bila minta tolong dan tidak ditolong.
so i promised to lend a hand.
memang aku nak berpura pura sudah koma pada sufi tapi gila kau penyepak dia agak sakit.
memandangkan burg pon sudah ada dekat kort pada pukul 7.30 PAGI DI HARI MINGGU DALAM FAKULTI PERUBATAN YANG CUTI SEM CUMA 2 MINGGU SETAHUN,
aku terus salin baju dan follow sufi ke kort.

apa gedik sufi pakai baju sebijik dengan aku pada hari itu,
nasib baik perot aku sakit gila pagi tu, so, aku biarkan saja.
bukan selalu dia nak bermanja dan berlagak gay dengan aku.

kami terus setting kami punya game/cabaran untuk peserta di kort tennis.
sebenarnya burg pon adalah peserta tapi dia nak tolong kami,
kalau takde burg, sakit juga kami nak habiskan persiapan sepanjang SLC tu,
penat gila kot,
dahla berjemur dekat kort sampai pukul 1.
series sparkling sampai habis side effect aku hari tu,
bukan nak berlagak edward cullen tapi sapa lagi yang lebih hensem nak dicomparekan kan?
aku tak nak melalut, nah sedikit gambar untuk dilayan...

Hamizul Afiq @ Burg

Sufi gedik nak pakai baju sama dengan aku.

Iman kena seksa

bersama Junior

Sufi masih menggedik.

Si comel dan tepung nya.

Memang patut bagi qbear makan, kasi gemuk sikit.

mereka yang retarded. LOL

antara yang menyertai.

ini betul betul retarded. double LOL.

the awesome MPP.~ thanks Fatheen

Pali pon kena dera- tapi kami still bagi team dia pass.

antara cewek yang menyertai-guwau saje.

thanks SMF !

commeeelllllll~

Batch Rep yang hensem.

Arif, my twin..

dan kawan kawan, kamil dan topek.

First group yang akhirnya...

menjadi juara.....

thanks dan congrats jugak pada team SMF merangkap penganjur SLC dengan bantuan Mesta dan MPP.
benda nampak senang je tapi it takes so much effort in getting this thing done..
tak lupa pada mereka ynag tolong set up dan jaga pit stop layan karenah peserta bagai sampai ke akhir nya.
aku taw , ada jugak sekor dua ekor yang buat perangai palat dan nak makan terajang serta penyepak, tapi  biarla, lain orang lain personaliti. kan kan ( ada zaki dengan aku skang, segan pula nak post,ok gedik gila )

thanks pada sufi and burg sebab teman aku sepagi hingga tengah hari, awesome gila lepak dengan korang, burg takyah emotional kalo ko baca, ko boleh tidur peluk aku malam ni. muahaha !
dah, bye.