1KM tu full stop.

Posted in By beoma 3 comments

been listening to katy perry with the "part of me''
and it sometime do wake me up.
i didnt figure out what that song really means.
tapi ada certain lirik lirik lagu tu betol betol suruh aku kena sedar diri aku ni sapa.
that i can really stand on my own foot,
and what others do judge me should not determined who would i be.
entah la. mood aku kelam kabut lately but its better than before.
time by time aku cuba bentuk balik sapa diri aku yang dulu.
serioulsy i can be the most cheerful person kalo aku cuba jadi diri aku sendiri macam dulu dulu.
dah la, malas nak cakap banyak banyak sangat.
suka sangat melalut.
just everyday aku kena remind diri aku.
hubungan yang aku ada sekarang ni hanya pada nama je.
they call it ' bestfriendship'
behind that name, semua benda dah nak hancur.
nah, i can accept it.
the faster the better sebenarnya kan mar?
orang kata kalau dah nazak tu baik mati.