cure

Posted in By beoma 0 comments

bape ari lepas aku ada citer semua dekat burg,
benda yang lebih spesifik.
he nrought out some words yang aku rasa sangat bermakna,
why not, it suits to blame me the most,
apa yang aku buat selama ni sangat salah,
ada betul juga kata burg,
'bila kita dah rapat dengan seseorang tu jangan contact dia selalu, we just have to know that he is our besfriend"
haha, baru aku dapat figure out kesalahan aku.
by the way, kawan singapura ko tu dah lama kenal ko kan. haha

lagipon sekarang aku macam dapat terima segala galanya dah.
it should be ok by now.
kalau aku nak fixkan everything boleh je.
aku duk bertahan nak kapel selama ni, and for the another 10 years.
thats the reason aku amik berat tentang persahabatan.

about the girl, aku pon susah nak decide. to keep on with the one yang aku makin suka,
atau bertahan untuk the love after marriage one.
kalau dapat kawen dengan si pembakar kek tu pon ok jugak. haha