She'll be my wife...not the examiner.

Posted in By beoma 2 comments

lately something comes to my mind.
duhh, aku cuak nak speaking speaking ni nak nak bila kena tegur ngan budak band 5 kebelakangan ni.
maka.ulang semula.
kebelakangan ini sesuatu datang ke minda aku.
walaupun sepatutnya aku perlu lebih bising berbicara mengenai study week dari benda benda berkaitan CINTA.
ok! jelas kisah kali ni mengenai CINTA.
kalo ada gadis gadis yang menaruh hati dekat aku, sila berdebar debar dan tanam rasa cuak dan gementar, mana tahu nama kamu akan dijulang,
pada lelaki lelaki yang mula gersang, maaf, borang XY-XY telah ditutup.
pada yang mula rasa muak dan menyampah sila dabel kelik button close.
(walaupun hanya perlu satu klik je,namun dabel klik menambahkan lagi scene close secara lebih beremosi)

cinta pada ALLAH adalah kekal.
ok citer kali ini mengenai cinta pada makhluk yang tak kekal.
abang zaid ada berpesan tadi pasal cinta lepas kahwin.
dan damn aku memang tak gedik gedik nak susah hati meraung sana sini memikirkan pasal cinta.
walau aku masih belum menemukan cinta pandang pertama aku,
i hope that kinda phenomenen(bunyi gempak kan?) will only occur after aku dah menyelesaikan malam pertama.
no need to cinta cintun sangat belum kawen kan.
simpan dulu rasa gedik gersang dalam diri setel dalam bilik air sorang sorang.
jangan nak baham anak dara orang tak tentu pasal.

thats why aku (alhamdulillah) so far tak pening pening sangat nak pikir pasal sapa yang akan jadi gadis aku,
sebab nanti adalah orang nak kan aku kan?
tak kisahlah kalau ianya 'cadbury' sekalipon...
walaupun ada statement 'good girl for a good guy' so on kan..
harap harap aku dapat berubah jadi lebih baik dapat follow kuar 40-400 hari ngan kawan kawan se-syurga.

and as a normal boy with optimum lebel of testosterone, memang aku dah target sorang budak medik yang aku calonkan sebagai bini aku,
someone yang aku jamin tak kan layan sebarang mesej cintan cintun dari mana mana lelaki,
someone yang jaga matanya dan auratnya.
leadership yang tinggi dan budi bahasa yang ramah.
aku tak kan kejar dia macam beghuk kenanga lima but at least she'll be the reason for my strength to change to become a better person.