post from the dead.

Posted in By beoma 0 comments

lepas aku da mula melepak dekat kenanga lima ni.
banyak sial perubahan pada diri aku yang telah aku detect.
ketara pada penulisan di blog.
tidak sesentap dahulu mungkin.
aku juga tidak seseksaited ibarat budak premed nak masuk medik dalam mengupdate blog .
malah untuk mengupdate blog tentang benda yang tidak beberapa penting juga memberi kemuakan dalam keinginan mengupdate.
apsal babesia sangat ayat aku ni?
lihat.effect kurang mengupdate dan enthusiasm mengupdate yang makin berkurang.
namun merasakan sudah lama aku tak hupdate blog.
maka ia menjadi perkara penting untuk udpate blog.

kebelakangan ini aku tegar bermain DotA.
sangat tegar gila.
aku betol betol memaksudkannya.
@ i really meant it (gaya natalia).
mana tak nya tak kurang dua tiga game aku main setiap hari.
masih newbie gila baby,
item barang jadah aku tak tau nak beli,
farid dekat bilik aku refer macam wikidotapedia.
lain hero lain item bukan.

dan baru sekarang juga aku mengerti sikap kawan kawan aku yang gila dota dulu kala yang hendak tak hendak layan soalan soalan aku tatkala mereka bermain dota.
mana tak nya (sekali lagi) sapa saja yang cuba mengadakan perbualan ketika aku sedang bemain dota merupakan satu langkah yang silap.
aku berkemungkinan akan memberi dua jawapan yang sangat kontra seperti 'ya' dan 'tidak' untuk satu soalan yang sama.
seperti kamil yang menelepon aku tatkala aku bermain dota untuk berbincang tentang date kitorang nak kuar tengok movie dan dia meminta tolong untuk aku carikan kenderaan tambahan untuk transportation kami.
dan sememangnya kamil tidak diberi layanan secukupnya oleh aku.
aku fokus bermain dota.
dan diwaktu itu jugalah hero aku dalam dota mati dibunuh oleh rakan sepermainan.
maka "fcuk lah ko!" terkeluar dari mulut secara involuntarily sementara kamil sedang menunggu jawapan aku.
nasib baik dia tak hang off phone karena tersentap.

ok.banyak juga aku merapu malam ni.
dah,aku nak berdota sebelum tidor.

dan aku tak sangka aku pernah buat post ni.sila tekan.