masih hidup berdota.

Posted in By beoma 0 comments

lately aku ngan dota ibarat isi dan kuku.
ibarat aur dan tebing,saling memerlukan.
ibarat lelaki dan durex yang kering.
dulu aku ketagih gila, alhamdulillah sekarang masih ketagih.
tapi sudah kurang ketagih jugak la berbanding dulu.
cuma 2-3 game sehari sahaja.
gila kau. sehari tak akses dan tak create Lan tak sah.
alhamdulillah jugak aku dapat maintain result PT aku walau sangat menggersangi dota tatkala malam PT lepas.
tak silap aku, malam PT kami ada main DotA dalam dua game jugak.
setan sipol ajak aku tanpa belas kasihan.
dia walau gila game pon result maintain A..tak pon A+. obviously lahanat.

minggu lepas aku ngan beberapa kawan yang sihat ada join IVG dekat UPM.
farid juga ada bersama.
aku semestinya mewakili UiTM untuk basketball.
jumpa balik abang Dom bagai.
main agak taik.
mana taknya,
langsung tak training seh.
dah dua tiga hari nak game memang aku tak de nak lari lari round UiTM la.
tak semangat dah sekarang ni nak jog jauh jauh.
tak seperti dulu, aku boleh je pusing UiTM ni 10-20 round.
ches.sekarang bila dah sebilik (baru) dengan sipol dan farid, perut aku makin berlipat dan six pecs pon dah makin pudar satu persatu.
teruk jugak sisatem IVG kat situ kena kutuk ngan aku waktu tu.
aku memang nak cakap lepas la sekarang.
mana tak nya, ada ke patut team basketball yang kalah waktu saringan Kumpulan layak ke Final.
gila apa aku punya team menang time kumpulan adalah satu kemenangan yang sia sia.
takpela, aku cuma nak tambah pengalaman je, tak kisah la kalah pon.
malahan petang tu aku dapat jumpa bakal adik ipar, tak gitu Farid?
dan berlaku perselisihan faham jugak hinggakan aku dan farid ketinggalan bas ke UiTM.
terkapai kapai kami disitu.
namun serdang yang ditakdirkan berdekatan dengan semenyih memberi peluang kami balik ke rumah farid sekejap petang tu.
ingat nak stay sampai esoknya namun malam tu dah plan nak berDotA di McD.

sekarang tengah modul En-dog-rine..hormon hormon pula kali ni.
agak free kali ni, mungkin admin bagi chance nak bukak balik modul lama lama.
so lagi sebulan nak balik seh.

p/s: farid cepat balik seh,bosan gila ni. dan sapa sapa boleh dapatkan Dota 2 punya keyyy????