separuh dah berlalu.

Posted in By beoma 0 comments

abes sudah separuh sem.
tak eksaited sangat nak balik.
mungkin sebab duk kat kolej lagi seksaited.
papehal,umah ada kena balik la kan.
jumpa family bagai.
its a common thing.
perasaan biasa la ni.
dekat sekolah menengah dulu dulu pon sama.
muka nampak cam eksaited gila nak balik,
tapi hati masih merindui memori lepak memalam sembang pasal pocong bagai.

tak yah citer la pasal kawan kawan yang ada wat perangai taik dekat kolej, berlambak but still they are good friends right, ni aku tak citer lagi pasal member beruk aku yang suka kacau aku ngah solat agi..ai,bole rasa nak melontar jari tengah masa tengah tahiyat akhir.

mbbs gives more than expected.
tak sangka plak ill get so many friends yang sangat sporting and happening.
giving me a rock and roll half term of fun !
perghh..counter strike nak gila tetiap malam..
tak taw la macam mana result respi aku..
beginning lepas abes CVS, nak gila kejar CS 100-200 round tetiap malam.
motion sickness aku dibuatnya. even yang ber'motion' nya adalah terrorist kat dalam screen.

even result CVS aku dah hancuq sebenarnya.
takpela, masa nak pulun study untuk CVS,aku ditemani ketat dengan olimpiad.
ibarat memakai spender bukannya boxer.

respi yang aku main main gila diakhiri dengan sport fiesta at sg buloh.
at first, aku memang tak nak join sangat.
kejadah,takde basketball kot. baling selipar ada plak.
memang aku tak masuk,
tapi bila dapat taw baby cicak masuk and ramai plak nak join.
apa lagi, tiket balik aku extend.
aku jual dekat alip, then beli baru tambah sehari..

and sumpah best gila nak mampos pegi fiesta.
lepak gila end enjoy gila.
holiday after PT yang amazing der.

salute lah rumah dan bilik bilik kolejnya.
tu tak masuk ag bangunan mitochondria tu,
perghh..
ruang tamu each rumah dekat kolej

dunno which part of the movie buat kami muka camni

some part of the kolej

some part of the faculty

baby burg

ciiicakkk kalaparan !



3rd place.

even first year yang mostly kurang baligh just dapat tempat ketiga.
oklah kan.
and apa yang berlaku dengan Dr. Norizal harap semua bleh tutup mulut.
kesian dekat member kita nanti.
aib orang kita kena jaga.
ingat padang masyar tu luas.
ko naik flight guna teleskop what so ever pon susah nak cari taw tak.
ok? shussshhh..

papepon,thanks semua batch mate yang sporting abessssss...
and budak budak kolej yang gempak gila.

p/s : mid sem ni baru dua prank aku buat. shifol yang loser gila and sufi yang mantap gila.
and sufi.... :( why should you?