end of the weekend.

Posted in By beoma 1 comments

weekend kali ni bleh tahan gak la.
walau aku tak ke jusco untuk menderma pada TGV kali ni.
last week hunger game and the vow jadi santapan dan sumber ihsan pada tokeh cina TGV.
tapi minggu ni takde pape, even agak tersentap kena kutuk sebab layan the vow sorang sorang tapi niat aku nak gain pengalaman je.
ko penah tengok movie bohsan sorang sorang sambil kapel sebelah tak abes abes nak ber mukaddimah beromen?
gila geli sial,ni aku nak citer satu lagi, sumpah geli sial kapel sebelah aku malam tu,
dah la laki tu gemok gila pastu bulu bulu, dan dah la lagi hitam dari aku,
misai sumpah lebatnya, rambut bajet rockers habes la.
boleh mati pucuk aku terbayang laki tu,
nak dijadikan sinetron lagi nya adalah bila tiba part kissing kissing dalam the vow tu, laki tu offer kat awek belah dia,
pegi mampos awek tu tak nak la kan, memang beauty and the black bulu bulu beast la.
awek tu boleh tahan cun gak la, aku tak tau cane leh sangkut ngan jantan tu,
buta atau glaucoma.

dah,tu minggu lepas,
minggu ni aku mulakan cuti dengan bangun pukul 1.30 tepat sebab berkumandang azan zohor,
bagus kot aku, jarang orang bangun sebab azan,iman kena tinggi.
haha. subuh aku dun wurry, husnuzon husnuzon.

dah tu petang tu ada barbeque,
sapa sapa yang ada menyumbang untuk saf boleh join. 
papepon,meriah gak la walau tiba tiba wujud plak nama zubir entah celah mana. 
budak pompuan bising bising plak ngan nama zubir tu nak peningkan kitorang yang puzzled memikirkan sapa si zubir.
nak sedapkan situasi,aku create nama baru si johny.
even kami pon tak tau sapa dia.

cikkeli

then,malam tu aku ada training. balik kul 12. pastu gi McD stay sampai subuh.
sumpah best merayau ngan cicak kesayangan and makhluk zoo kenanga lima yang lain.
dah balik subuh tu sempat agi main cs 10-20 round.
dah tak larat sangat baru lah kami ke kamar.
malam ni aku ada friendly basketball ngan Coslow kejadah apa ntah nama dorang.
game ada fight even kena beat,
aku score 6 points je serius loser.
but then kata kata semangat dari coach buat aku lebih bersemangat.
even Adam player uitm yang mantap skang ni pon mula main masa umur 20.
dan get so mantap dalam 5 taun
why dont we kan?