weekend lepas progrees test sangat digemari.

Posted in By beoma 3 comments

semalam ending modul Cardiovascular and program Medic Olympiad .
medic olympiad betol betol dah menyelubungi hidup aku selama sebulan sebelom ini.
macam macam masalah dan hal yang kena buat.
even lepas abes progress test tengah hari semalam pon, otak aku tak tenang memikirkan olimpiad pada petang nya @ semalam.
and everything went so well.
and walau ada satu lagi isu panas yang bakal menjadi sejarah hitam degree medic aku selama 5 tahun ni, aku harap ianya dapat diselesaikan.
dimana it will be the last time its happening.

pasal sekretariat mahasiswa fakulti.
aku adalah krew sahaja.
dan aku sudah berjanji dengan sufi and umi aku.
haddoi. susahnya.
*************************

itu semalam.
kul 11 malam lebih aku balik bilik and main counter strike ramai ramai.
kul 2 aku tertidor and bangun pukul 11 pagi tadi bersama 'anak patung gemuk si cicak'.
then 12 gerak pegi jusco bukit raja nontonnya Hunger Games.
smart jugak la..
rating aku satu star bawah John Carter.
ending cliche sangat.
bukan seperti John Carter yang menyebabkan hampir semua penonton tertipu di panggung.
papepon its a best thing to lepak reramai bersama kawan kawan dekat 11-12 orang walau pon plan sekejap je.
petang tu ke plaza sentral.
lepak kejap je.

balik bilik 5.30 teros tertidor.
sampai la ke isyak.
ni aku rasa bertenaga untuk teruskan malam malam weekend.
weekend ni aku nak spend bersama cicak and the geng.
selalu sibuk sibuk jah.
aku nak main puas puas and tidor puas puas.
esok nak gi swimming!


p/s : aku tak pasti sama ada aku makin malas nak update post atau aku tak sempat nak update.
tapi yang pasti lepas ni aku dah makin free.