break the leg!

Posted in By beoma 2 comments

dua hari cuti aku merangkap cuti terkahir untuk aku revise kandungan cardioavascular aku memang kena rampas dek program SMF.
aku tak salahkan sesap.
salahkan diri je sebab gatal sangat join smf.
aku sumpah jeles ngan rumate aku yang ada 2 hari kosong bersama buku sahaja.
sumpah best der kalo ko bangun pagi time weekend and cuma ada program revising je.
ni tak. kuar kul 7.30 pada hari minggu dan balik masa asar.
beach please,hari weekdays pon aku gerak 7.45 gi gelas.

memang cuak der tengok orang study dah banyak giler as preparation for CVS.
tapi tak semudah tu nak buat aku lesu.
aku nak score untuk modul ni!
memang penah ada record one third fail dalam modul ni.
beach please,aku tak cuak dengan propaganda macam ni.
kao tak usaha, kao mati la tengah jalan.
dan aku sumpah fish sesapa yang cakap takde masa nak study.
kita compare schedule dan ko sujud syukur la der.
jangan nak komplen banyak sangat.

papepon. aku nak buat special post pasal cancer awareness program.
best giler.
last program with senior.

cancer awareness program ngan senior
p/s : kepada semua komitee olimpiad dan smf..chaiyok!!!!
        we can do it for CVS !