MM #1 : meroyan dengan result.

Posted in By beoma 6 comments

basically harini result final exam dah dikeluarkan..
lihat sahaja kamil dan geng sekutu GeBU sudah beriya menguploadkan post terhangat mereka untuk 24 jam ini.
tahniah pada arif sebab dah jadi the only testis-owner yang dapat A+..
budak ni sumpah sempoi..baca buku mata separuh bukak je.
tidor awal nak mati but then..dia lah pengejut budaya budaya lepak yang tegar tidak-sedar akan arus perdana medik yang macam tahi kucing kesusahan-nya-untuk-lulus.
maka kami akan berusah lebih teguh.
juga pada burg yang bukan ahli GeBU namun dia sangat gebu yang juga dah dapat A..
taufiq...tahniah juga ya..dan jangan stalk aku lagi!
*******************
dan aku sangat sedih,
tak sangka jadi macam ni.
aku dah usaha gila dah.
tapi tak sangka jadi macam ni.
sekarang dah pukul 10.30 malam,officially aku bengang gila dan fed up gila.
sebelom kul 8 tak bengang lagi. bila dah pukul lapan,
cortisol memuncak tanda bengang diluar zon kawalan.
sekarang pukul 10.30...sepastinya semi final KNCBL @ Kelantan National Competition Basketball League sudah tamat..
ok.aku dah la miss semua game minggu ni.
malam ni pon aku miss..esok nak gerak shah alam der.konpem nya bapak aku tak kasi drive malam ni.
sepatutnya siaran Berita TV3 kul 8-9 dibatalkan semata mata nak siarkan game malam ni.
tapi kisah aksi berahi nenek tua di menunggang basikal menjadi kisah hangat dalam berita malam ini.

********************
ok,tadi cuma iklan. berbalik kepada kisah result yang dikeluarkan tadi.pagi tadi aku teman mak aku beli ikan dan ayam di pasar.ok,aku tipu,cuma ayam je. sekali dengan bawang. mak aku ada beli apam sekali. 

berbalik pada kisah result. ok cuma tenang sebab bimbang kan propaganda kunun2 result keluar-tetapi-tidak-kuar seumpama menyedut tahi yang hampir nak terkeluar yang agak kurang ajar.maka aku tenang.
namun tiba tiba senior telefon. nanti aku topup abang bakhit 30 sen sebab call aku.
dia tanya no matrik aku segala bagai dan bagitahu result aku.
ni bukan kisah snow white gedik main cuak cuak pastu nak tunggu sampai tengok sendiri baru puas ati.
maka,aku tahu agak awal juga.
nak juga aku tanya result kawan kawan yang lain. namun khuatir aku perlu topup lebih dari 30 sen dekat abang bakhit,maka aku berterima kasih secepat mungkin.


lagipon aku ada senarai semua no matrik kan.

beitch please....tak amar la kalo tak check kan?


"Been Brave Bought Bietches"
-itu result aku-