is when i need serotonin

Posted in By beoma 0 comments

first is adrenaline.
semalam jumpa badrul hisyam.
the bestie of mine jugak lah.
dari asasi lagi aku kenal mamat ni.
kemudian lebih kamcing time sebulan premedik.
but then dia dapat sambung medik di sabah.
so hitting me on my nerves.
and was when i really need serotonin.

jumpa dia semalam sangat best.
keluar makan. arrange a date for him with 'someone'.
having a best basketball match with da tall-s.
the best part is when i left my kunci bilik and kunci loker dalam dashboard keretanya.
truly is when i need serotonin.
damn it.

tadi kuar result PT.
got a B. i think thats my capability kot.
optimistically,not trying to give up lah.
if i put more effort on the next one pon,
rasanya tak berubah sangat lah kot.
lagipon azam sem depan lagi best kan ?
dan lebih menakjubkan the sleepyhead pon dah dapat A+ !
whom once got an A lately.
really hit my nerve again..
is when i need serotonin seriously. im shit.
tapi bila dapat tau dia dah beat the arrogancy of 'someone' yang sangat fakap !
shifol rizlan! u prove sleepy humble is better lah!
why the hell on earth nak berlagak sangat kan bila da berjaya sikit.
congrates shifol,fithri akmar,arif sahimin dan sorang-lagi-entah-sapa yang dapat A+ jugak !
dan kak nadia yang dapat distinction.

and i called ahmad nizar syafiq bin safaruddin.
which will packed his stuffs out from MRSM Kuantan esok.
enrolling MRSM Pekan this wednesday.
damn nizar.
u leave this big brother so early hah?
how the hell nak jadi ansara kuatagh if tak dapat habiskan five years dekat Kuantan.
im damn pissed off la.
hope to see you one day kid.
i damn need serotonin.

p/s : apa nak jadi for final,jadilah. aku nak lulus je...