end of part one

Posted in By beoma 3 comments

malam ni balik rumah.
habislah part one as a medical student of uitm shah alam.
kadang rasa tak sabar jugak nak sambung part 2.
dan perasaan ni tak semudahnya datang kalau aku tidak merasakan kepuasan menikmati kehidupan semasa berada di sepanjang part one.
basically, banyak gila kisah yang berlaku di sepanjang aku melalui part one.
gelak gila gila,bengang gila baby,sedih nak mati,cuak gementar nervous terkesima bagai.

nak saja aku list satu satu nak semua orang tahu apa yang aku lalui.
nak semua tacing bila aku pernah ada kisah sedih, nak semua senyum bila aku ceritakan part yang happy, nak semua cuak cuak bila aku cer part part seram.
tapi panjang gila nak mati la kan.

namun,
final exam ibarat dementor menghancurkan kebahagiaan kami,namun sapa nak bersedih memanjang kan.
maka ramai lah yang keluar menikmati JPA yang baru masuk.
dan aku juga ada 'parti bujang' bersama Dr Igor dan member2 crew SMF yang lain.
kami berborak panjang dan bergelak ketawa mengenai medic olimpiad yang bakal menyusul.
namun abes je meeting,ayam terus bawak aku keluar melepak bersama kanak kanak kenanga lima.
damn it is a good tension releasing moment.
first time aku masuk karok nye box.
and hell what,aku jerit bagai nak mati melepaskan tekanan.
dan best gila lepak ngan farid bagai.
main baling baling 'hoop fever' dan cekup patung juga.
sial punya game cekup patung tu penipu nak mati.
saja je renjat kuat kuat kasi patung aku jatuh balik.
dah dapat cekup kot.

malam tu balik lewat sikit.
thanks tu mamak Barra sebab aku punya dish yang istimewa tiba paling lambat tatkala rakan rakan semua sudah 'burp'.
dan malam tu kami keluar lagi ke McD.
kena kutuk bagai oleh Fudai.
aku kena berubah akn? baru dapat seorang ustazah untuk membiakkan anak anak aku.
aku pegang kata kata mu.

dan malam tu aku teman farid tengok Breaking Dawn...buat kali keemppat bagiku.
and hell what, i still bit the pillow meh~

walau hari agak spoil tak dapat pegi sunway,its okey la.
an eve ngan burg dekat area PAS pon da cukup.

so its an end to my part one.
aku cumer cer pasal the end je sbb aku tak penah nak buat post pasal 'mid of part one' atau 'beginning of part one' kan?
but my part one have the best things and memories to keep sticked firmly in my head.
love u warriors!

jumpa lagi sem depan

p/s:dua minggu je pon~