simply bout birotatanegera.

Posted in By beoma 0 comments

biro tatanegara.
ni lah tajuk cerita hari ini yang ingin diceritakan sebelum aku nak masuk ke alam tidur memandangkan lately aku sudah boleh dikategoraiskan sebagai seorang nokturnal. berjaga sepanjang waktu malam menghabiskan sisa sisa game red alert memandangkan final sem 1 tinggal 2 minggu je lagi. dan selesai je solat subuh,panggilan tidur jelas kedengaran. malas nak berkias sangat.


basically. the biro tatanegara thingy was not so bad. aku enjoy jugak. enjoy gila. lebih lebih lagi part mandi. sebab semua dah macam jakun gila macam first time gila jumpa kolah dan semua jadi gila. main libas libas air pakai gayung.main kejar kejar dalam bilik air hinggakan dol dah macam buah nangka buruk jatuh terjelepok atas lantai sebab nak kejar aku. berbirat kulit penyelaput latissimus dorsi dihempap air ber velocity tinggi. memang enjoy gila.  aku masih ingat part aku nak libas burg pakai gayung dan dia dengan bijaksana nya menahan dengan tangan. ko bayangkan sajalah kelajuan gayung perlu dilibas untuk menghasilkan slash air yang tajam. merana jugak dia menggosok ibu jari. seriously. part mandi je yang paling best.
part lain semua fakap kecuali pasal bangsa melayu. pasal politik boleh la penceramah penceramah tu cakap ngan bontot aku. si manis dua muka ibarat roti ini sanggup mendengar. 








even program ni directly after progress test musculoskeletel, tanpa memberi sedikit ruang pon untuk mengenjoyi aktiviti sendiri,but its okey la. tak teruk sangat pon. malahan rasa malas gila nak balik dari BTN sebab 130 topics tengah menunggu kat bilik untuk dicover 2 minggu ni.. so many things to memorize. baru memorize,nak recall lagi. haish..bleh bengap kepala otak nak merecall semuanya. tapi dalam medik ni.lulus pon da sangat cukup. itu je yang aku nak. belajar rilek rilek je la kan? then kita score sama sama.

abes je BTN,malam tu terus serang MCD
ma faveret apple pie





lets break the leg for final !  ok. aku nak tidor.