malam tegang bersama buku menunggu PT !

Posted in By beoma 1 comments

malam ini aku kencing dengan agak kerap. ibarat dialisis juga kitaran sedang berjalan.
aku dah habiskan berbotol air kosong malam ni. alasan nya hanya untuk dapatkan oksigen. tamak bukan. tidak cukup dengan oksigen yang sudah ada. aku masih mencari yang lain. damn i need full attention and damn need to avoid drowsiness tonight. 3 hari ini agak tertekan. 44 topics untuk cover. senior kata apa? "PT je pon"...
and im wondering when will i totally adapt with that words. bila aku juga mampu berkata " PT je pon" rasanya theres no such a tension seperti sekarang. dan persoalkan lah kenapa aku masih ada masa untuk berblog malam ni. its 1.33 a.m. ada 9 topics lagi untuk dicover. seperti yang aku cakap. berblog memberi kan ketenangan. elakkan carutan jika berblog di malam exam.

banyak juga nak dicerita sebenanrnya. but damn buku pathology depan aku juga pon ibarat buku cerita yang tertunggu tunggu untuk dibaca.

selamat malam bloggers n readers. esok test pukul 8. test bunyi macam testis bukan?