congrats juniors for PMR!

Posted in By beoma 0 comments

after 3 yeaarrrrrrssssssss of fear i swore.
damn congrats pada makhluk makhluk mrsm kuantan adik adik jagaan aku dan kawanan merekaaa..
alhamdulillah sebab dah peroleh apa yang kamu usahakan...
so happy to hear every of u getting the best...
and pada yang tak dapat seriously tak yah bimbang lah..apa yang korang dapat sekarang pon bukan entang untuk dicapai..malahan apa yang dicapai tu pon sudah baik sangat...
im really proud of each of you...

99 out of 150++ dapat straight A's woahh! terbaiklah MRSM Kuantan! 
walau abang sendiri kurang yakin,but i told u once that u can make it and u did !

next year masih ada sebab untuk ke kuantan lah!

tak lupa sepupu aku juga yang dapat straight A..! yeah~

tak mau citer banyak banyak...modul ni modul paling menggangu ruangan memori aku...tens of muscles untuk dihafal!