aku masih hidup di UiTM ini!

Posted in By beoma 0 comments

drafting yang ke berapa entah...hampir tiap malam aku draftkan status semasa dan carutan carutan terbaru dekat member member yang perangai cam celaka. tapi semuanya tak sempat nak post. baru tadi sufiqa bear yang rating celaka 3 star ( rank oleh aku dan pihak UiTM) telah bermain samak dengan facebook aku. sempat aje dia hack accnt aku sementara aku pergi bermain sabun @ basuh baju. jangan pikir bukan bukan.
beberapa minit kemudian,pihak UiTM menemukan bangkai sufi yang terbogel dibaham aku. ( gelak ketawa disitu)

tiada niat nak melalut cuma nak bagitau aku pon masih hidup lagi (bukan razman sahaja-baru baca post dia tadi)..agak lama dah tak update blog. exam PT lagi  2 minggu. soalan SGS 12 soklan baru sahaja disiapkan sedangkan orang lain dah siap lama. bukan niat nak bajet power atau apa tapi tangan ni yang menaip bukan bukan dekat keyboard entah kenapa tapi syok pula menaip tanpa henti, masih tiada niat nak bajet cepat menaip atau tak penat menaip tapi tangan ni masih syok menaip tanpa henti di keyboard. barbie,banyak pulak melalut.

esok akak aku graduate. abah masih sakit sikit sikit . so umi dan abah tak dapat pergi ke majlis grad akak aku. esok aku ada kelas,kalo tak memang aku da pegi je ke UIA sana. Congratz n sorry big sis. akak aku perempuan yang tough. tak mudah dia sedih. ( sedikit bangga disitu)

abang aku datang UiTM semalam. ada test apa entah. dapat jumpa sejam je. lepak lepak segala bagai. dia coach debat. macam cerlaka cakap inggelish laju macam peluru dan macam cerlaka juga aku ni boleh pulak lembap gila dan susah sangat nak cakap inggelish ni siap stuck stuck segala bagai.

aku pulak da wakilkan diri untuk main basket mewakili fakulti perubatan UiTM Kampus Shah Alam. 29 Okt tarikh match Intervarsity Game (IVG) . game antara pelajar medic seluruh malaysia. walau nanti bakal lawan cina keling nigger tokpek segala bagai,lantak la kalah atau menang, ni first time aku main dalam match formal dan rasmi. aku main posisi Shooting Guard mungkinnya. tapi aku merasakan sedikit celaka. aku takde experience,tak mungkin dapat jadi playmaker -apakah namanya.pacemaker mungkin? ahh..lupakan. sumpah tiada unsur gah dan riak.

cukuplah dengan carutan manja malam ini. Histology menunggu untuk dirogol!