hari pertama seorang mahasiswa bedah bedah

Posted in By beoma 0 comments

"dua hari lepas aku sudah dinobatkan sebagai pelajar perubatan pembedahan secara sah.x payah nak gege gege. esok sudah nak mula belajar.jarak jauh masih penghalang utama.memang subuh subuh lagi akan ku gerak. gila kao,basah ketiak nak disampaikan ke fakulti seberang laut sana. yang biasanya pukul 11 pagi adalah paling awal utk keluarkan peluh atas hidung kao,tapi kali ni aku yakin pukul 8 dah boleh basahkan bontot ko dengan keringat yang mengalir dari belakang kao berbalut kemeja tiap tiap hari ber tie kemas dan berkasut hitam besar sebelah."
****************************************
ok tadi tu post yang ditulis semalam sebelom aku kena hack ngan pali baby( baca babi)..sementara aku pergi main basketball sorang-sorang sebab takde kawan sejantan nak teman,maka aku beromen-romen dengan lobang basket tu sorang-sorang,dan tetibe jugaklah pali datang merogol post blog aku yang masih menunggu untuk dihabiskan...currently,kami baru naik dari memilih buku untuk diguna thru this five years dan sudah nampak bias-bias yang semakin susah juga dah nak berblogging memandangkan di hari pertama ini pon aku sampai ke bilik dari kelas pada pukul 9 malam.nak settlekan menda alah jpa ni.nak jugak dicarut carut namun memikirkaan jpa mungkin langsung tidak mencarut malah sanggup bersedekah hampir 5k untuk aku,maka aku pendamkan saja carutan busuk itu.penat gila hari ni,kaki aku berkedut dalam kasut besar sebelah,sumpah aku tak tipu,kasut tu memang besar sebelah.

sekarang aku dah penat giler dengan resdung yang makin rakus merogol hidung dan mata aku,jadi aku nak tido.

sekurang-kurangnya aku masih ada 'life'.