banyak kes bagi orang muda seperti ku.

Posted in By beoma 0 comments

sangat tak macho rasanya kalo nak update blog tetiap malam...
memandangkan razman pom begitu sukar nak update blog nya tetiap ari..malahan menjadi seminggu sekali..
bagi menambahkan sedikit kematangan..aq ingin buat perubahan.maka aq akan update tetiap malam juga.sedikit pom tiada kaitan.

kes pertama : ( entah kenapa disebut sebagai kes.tapi bunyinya sedkit matang bukan? )..kes ni mengisahkan fenomena pulang ke maktab.ramai da kembali ke maktab untuk amik sijil SPM.ramai yang akan pegi maktab ari isnin.esok pom ada satu group juga. jangan di tanya aq. post semalam cuma mimpi buruk. aq x dapat pegi minggu ini sebab ada majlis BBQ bufday abah aq. jadi tengah mencari tarikh lain. mungkin bulan 7 nanti memandangkan bulan 6 kena balik ke UiTM insyallah(doa2 la yek).

kes kedua : aq baru teringat yang aq x posting pasal mendalah xtvt KPOP dulu kala di UiTM..entah mengapa,..dan yang pasti aq bukan dari Gula-Gula atau 7:11 tu...apa-apa pom..apa yang mengenangkan ku balik pasal KPOP ini adalah dorang da upload video KPOP kami yang high quality..ntah susah plak nak muat naik ke sini..maka kalo terasa gian nak tengok..sial tekan disini..

kes ketiga : PC aq kena serang ngan 33 ketul virus n esok lusa datang la ajal dia memandangkan anti-ajal da expired.

kes keempat : butt ku sudah hurt menjadi butthurt sebab duduk lama sangat mengadap PC..mao tidur

aq akhiri posting ini dengan seni terbaru ku...


geweku..