x cukup umur pom bleh drive la.

Posted in By beoma 0 comments

seperti yang dijanjikan bersama teman2 sekampung pramatang semalam..
kolam renang Hanna Inn akan jadik tumpuan kami untuk bermandi manda..

pukul 7 lagi aq da online kerana bersiap untuk pergi mandi pada pukul 9..
memang tiada kaitan disitu kenapa aq online..
sebagai pengguna facebook yang tegar..
aq da post dari smalam lag pasal nk pegi mandi hari ini..sistematik bukan?

walau pom mat jin sangat hitam,dia masih seorang melayu..maka janji yang ditabur oleh nya smalam memang ibarat janji seorang munafik..yang datang pagi tadi hanya la naim norani dan kema.sampai sahaja mereka ke halaman rumah ku.lalu ku hidupkan Perodua City @ Honda Kancil aq..

bila enjin da agak2 panas..terus kami memulakan perjalanan..matjin yang entah ke mana terus kami tinggalkan..
dasar nigger jiwa melayu.
sampai je ke jalan besar kat luar kampong..jalan besar ni boleh dimaksudkan juga sebagai jalan pra-highway..maknanya ni jalan raya la.kalo jalan kat dalam kampong ni rendah skit level dia..agak2 macam highway camtu dia nyew lebar...kalo setakat kereta bertemu lori tu ,x de kesan pom..terus tertanggal ko punye side mirror.
jadi bila kami berada di jalan pra-highway tu menuju ke Hanna Inn,kami terserempak dengan nigger islam tu..matjin ngah on da way nak pegi ke CyberCafe ngan adik dia..dasar budak sangap CS.
terus kami kutip dia meninggalkan adik dia yang 4 tahun tu suh balik sorang2 ngan motor tu...
sampai je di Hanna Inn tu..kami hon kuat2 suh kakak sexy tu bukak pagar ..buta ke apa x nampak Honda Kancil @ Perodua City yang tengah panas menunggu di bawah matahari terik pukul 9.34 pagi ni.

kami da style abes nak pegi mandi...sangat urban bagi kanak2 seperti mereka untuk hanya pegi mandi naik kereta..tolong la percaya.kalo ikut shorcut,naik basikal pom x sempat nk berpeluh terus smpai..tapi melayan karenah budak2 ni,aq ikutkan sahaja..kesian Honda Kancil @ Perodua City aq.

kami hulur rm4 dekat abg tu.

        "mandi setengah jam je,4 orang"

mungkin bunyinya sangat hina...minyak habis dekat rm10 nk sampai ke situ,tapi pegi mandi x sampai rm5 pon..sila faham,budak2 ni nak kena balik dlm masa sejam je lagi..dorang skolah petang..kao ingat aq hapa kawan ngan budak x pegi skolah....pramatang betul.

instead of rm4,sepatutnya aq kena bayar rm6 sebab aq da terlebih umur...tapi mak aq cakap jangan berurus niaga dengan org terlampau x tutup aurat,berdosa...mungkin aq berdosa sebab berurus niaga ngan kakak tu,,tapi aq da tipu dia kan...so,seperti yg dipelajari dkat tadika dulu,bila negatif bertemu negatif,maka akan jadi positif kan?seperti yang aq cakap,aq sangat kelihatan-muda sampai x dikesani yang aq da terlebih umur sebanyak 4 tahun..gila kelihatan-muda aq.

siap je mandi selama stgh jam tu dgn segala apa sudah kecut,kami bersiap untuk balik.
sempat juga kami melawak dengan kakak tu...then dia tanya aq ada lesen x bawak kereta tu...
budak2 tu dengan segala pandainya mengiyakan kakak tu...
maka kakak itu terdiam seketika dan bertanya...

           "jadi awak ni umur brapa?"

mereka masih di tingkatan satu dan x diragui lagi tahap kebodohan itu.