program dinantikan peranakan 1992.

Posted in By beoma 0 comments

tak sangka pulak yang program ni akan berlangsung secepat ni..
lebih2 lagi sasaran mereka kali ni adalah peranakan 1992 UiTM Puncak Alam..
tahun aq lahir la tu....
mendalah ni memang da bising kat ahkbar..kat tv lebih2 lag...hampir stiap channel termasuk HBO duk siar mndalah ni di setiap celahan iklan...

tapi bagi aq memang x wajar la dia buat seawal ni..
sepatutnya di tunggu dulu sampai 2-3 bulan kami cuti..
barulah dilancarkan progam ni..
lagipom x ramai yang tahu.,.,
konpem2 terkejut sapa yang baca ni...
namun apa2 pom kami sangat bertuah sebab dipilih...

program tu bakal bermula 20hb april selama satu hari je...
ya..x payahla nak check dekat phone atau tengok kalendar...esok la tu..
tapi sebelum menjelmanya hari esok..kami semua pelajar asasi diminta memeriksa jadual kuliah esok hari.,.
merujuk pada sem 2 punyalah.,.,
pastu kami diminta diingatkan balik jadual2 dan xtvt seharian.,.,
takut nanti tersimpul ngan xtvt orang lain plak..
ok2..pegi check sumer...

penyertaan dia ni senang je.,.,
ko mesti lelapkan mata sebelum pkul 12 mlm ni.,.,
sapa yang masih berjaga atau berada di alam imaginasi yang lucah atau pramatang.,.
maka otomatik akan tersingkir...

jadik bila da tidur tu mest korang akan terjaga kan?.,.
time korang terjaga pada esok pagi,korang akn terkejut punya.,.,
di saat tu,korang da berada di puncak alam...
maka korang kena jalankan xtvt seharian n join semua kuliah seperti yang dijadualkan dulu kala..
best kan?
dapat jumpa mmber2 lama balik..

mengarut dan menarik bukan cerita ini..terasa sangat pramatang bukan?carutkan la perasaan mu di chatbox..aq akan memaafkan kamu..

motifnya adalah aq rindu semua mmber2 aq je...ngee~