di celah budu yang busuk.ada manisnya.

Posted in By beoma 0 comments

aq tak pernah merasai manisnya budu..tu pom kalau manis la..
selalunya aq akan termakan budu masa makan nasi goreng budu je.,.
tu pom lepas abis makan baru mak sedara aq bagitau aq yang tu nasi goreng campur budu...

semalam memang aq butthurt gila dengan apa yang terjadi..outlisted from UPU kalo pegi interview USM minggu depan?ok.terasa butthurt bukan...gosok2 la bontot anda.
tapi ada jalan lain bagi mengelakkan benda ni terjadi..iaitu dengan x menghadiri interview tu.korang kol je usm cakap dorang kena reject...bukan kita yang direject...
x pom...alang2 kalo korang da taw kalo2 korang x berapa nak dapat program tu,lag baik la.
contact je terus dorang.."USM outlisted"...tapi itu agak keji la.but then UPU korang akan terselamat,..maknanya korang akan ada chance utk dpt university lain bukannya the only USM la...

namun..pen'terkesima'an aq juga bertambah bila teringat balik yang aq dah letak program yang x berapa nak betul dekat first choice UPU.ok.sgt terkedu terbudu2...tapi x pe la..aq x isah dapat apa pom..belajar je la..

harini aq kol dr rozana dengan harapan secebis batu nisan dan aq tak tahu kenapa batu nisan dan bukannya batu lain.tapi dr rozana seakan2 memahami jiwa ku.pape pom.berita yang disampaikan nya menceriakan hatiku kembali..shitto..asal ayat makin lama makin bersastera.x rock.

papepom..
nama aq da tersenarai utk sambung premed.,.,amiiiinn.tuhan kan maha pemurah..dr rozana pom da tukar first choice aq kepada Ubat (bahasa melayu).

harap2 ni bukan istidraj la.aq sangat takut.huwm....