cerita ammar di rejam.

Posted in By beoma 1 comments

kalo posting kali ni ditulis secara jujur dan tanpa tapisan.,.,sudah tentu carutan yang terkandung akan berlapis2-lapis.,.,maka dengan niat nak mengurangkan timbangan dosa di al-mizan akhirat nanti.,.,segala bahagian yang pramatang akan di censor...

hari ini aq pegi ke pejabat seorang pak cik.,.,pak cik ni bukan sebarang pak cik.,.,dan mungkin da ramai gila yang da kenal pak cik ni...pak cik ni da hafal all the 936 programmes yang ada kat semua IPTA kat malaysia.,.,u'oll bleh je sebut any kod program n for sure dia bleh cakap terus tu program apa berserta syarat2 kemasukan.,.,hell kan?

n one more great thing ngan pak cik ni adalah dia ni bleh dikatakan kabel terbaik la.,.,once u'd join him,in which u'd choosed all the 8 programmed suggested by him,n u dunt deserve the course in other word of being rejected by the BKPK,he can directly phoned the university related,to immediately offer u the programmed that rejected u before..hell kan?x payah gelabah nk bukak kamus nk translate ayat2 aq.,.,copy paste je ke google translate.,.,(cubaan untuk buat lawak,tolong gelak)

ni blog aq!.,.,asal cter pasal pakcik tu?ya,aq ada kaitan ngan pak cik tu tapi kaitan yang berlaku hari ni biarlah berada dalam memori aq.,.,tapi segan plak kalo x cter kat blog.,.,kang da tua2 esok masa da tade benda untuk dicarut2.,.bleh la aq bukak n baca balik posting kali ni untuk dapat bahan agar boleh dicarut2.,.,sebab hari ni.,.,20hb april 2011.,berakhirlah hubungan aq ngan pak cik ni.,.,diiringi tiupan angin yang membawa serakan kad keahlian ku yang dikoyak2 oleh pak cik tu.,.,sadis dan pramatang bukan?.,.,byk cter yang berlaku hinggakan semua ni berlaku..biarlah rahsia.,.,aq memang x kan lupakan pom.,.,
pak cik tu cakap once kita pegi ke interview yang dioffer oleh USM.,.,nama korang akan terus out dari UPU.,.,
ok.sila gelabah skarang.,.,aq x tipu secebis pon.

tapi sekurang2nya aq da belajar sumthing dari pak cik tu.,.,once ada orang tolong kita.,.,ingatlah,berterima kasih pada orang tu atau nantikan azab pedih dari allah seperti yang dijanjikanNya.,.,x tipu secebis pon.

thanx Ayah Haji Boniy Amin.

p/s : ada hikmah di sebalik kejadian,phone ku kembali berfungsi.yeay!