Ammar dan Iman mahu tidur sekatil.

Posted in By beoma 0 comments

ya.aq dah lama cuba nak tidur bersama Iman..
tapi dia jarang datang,maka aq tidur sorang diri...
tapi aq x kisah..katakan la jikalau korang teringin untuk tidur bersama Iman..maka aq benarkan,malahan x perlu mintak kebenaran aq.,.
tanya je dia jikalau dia sudi..dan aq tahu..mesti ada di kalangan kamu yang lelap didodoi Iman bukan..dia memang begitu,suka sangat mendodoi dan melelapkan orang lain,tapi x senang kalau kamu nak dapat kasih sayang dan kemanjaan dan kemanisan dia..sebab ada empat cara nak dapatkan Iman tanpa melacur sesen pon.

lepas aq bagitahu korang cara nak tackle Iman supaya dapat bermesra dan tidur bersama dia,bagi aq chance tidur bersama dia dulu.da sangap da ni..
tak susah nak tidur bersama Iman..unless korang da malas tahap setan betina kena rogol je,baru korang akan merasa malas nak buat semua ni..

first.......khatam quran!.,.,bapak ah.,.,da ada yang cuba nak tekan Button X bukan..?hina gila...
seperti yang aq cakap.,.,malas korang tu kena tahap setan betina keno rogol je baru korang betol2 x wat semua ni...x susah pom nak khatam quran..korang baca je al-ikhlas 3 kali.,.,maka da sama la macam korang da khatam quran.,.,tanya ustaz kalo x caya..

second...baca selawat pada nabi Muhammad dan nabi sebelumnya.,.,x yah susah2 nak google.,.,aq bagi terus bacaan nya untuk korang..Bismillaahirrohmaan irrohiim, Alloohumma shollii 'alaa syaidinaa   Muhammad wa'alaa aalii syaidinaa Muhammad ( 3 x ) ingat.,.,3 kali..

third uh...dapat keredhoan member2 muslim kita.,.,wah.,.,penat jugak nak ngepost kat stiap wall kan?.,.,x susah,.,ada cara senang je...baca je ayat ni...Astaghfirulloohal adziim aladzii laa ilaaha illaa huwal hayyul qoyyuum   wa atuubu ilaih ( 3 x ) ingat.,.,3 kali taw.,.,

last skaley!.,.,pegi wat haji n umrah.,.,x yah susah2 nak gadai barang kemas mak bapak korang.,.,baca je ayat ni.,,. Bismillaahirrohmaan irrohiim, Subhanalloohi Walhamdulillaahi   walaailaaha   illalloohu alloohu akbar(3 x ) 
ingat 3 kali.,.,baca yang tu da sama da cam kao pegi wat haji.,.,bezanya naik katil je.,.bukan naik kapal terbang,.,

mungkin da ada yang da tekan button X sebelum sampai ke penghujung ni lag kan?.,.,pastu bile teringat balik saat2 malu bila jumpa Rasulullah esok2,maka dia datang balik ke blog ni tuk baca sampai habis kan?kan?kan?

bila je korang amalkan semua ni.,.,amiin.,.,korang tidur la puas2 ngan Iman tu.,eh silap.,.,dengan berIman...,hehe~